• Uluslararası “Fütüvvet Sultânı Ebu'l-Hasan Harakanî” Sempozyumu, 27-28 Nisan 2019

TASAVVUF ARAŞTIRMALARI GÜNLERİ (TAG) 2019

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenmekte olan Tasavvuf Araştırmaları Günleri (TAG) 27-28 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Tasavvuf Araştırmaları Günleri bu sene Uluslararası “Fütüvvet Sultânı Ebu'l-Hasan Harakanî” Sempozyumuna ev sahipliği yapacak. TAG kapsamında aynı zamanda Enstitüde yürütülmekte olan lisansüstü çalışmaların konu edileceği “Tasavvuf Araştırmaları Tez Atölyesi” başlıklı bir yan etkinlik yer alıyor.

Uluslararası “Fütüvvet Sultânı Ebu'l-Hasan Harakanî” Sempozyumu

Uluslararası “Fütüvvet Sultânı Ebu'l-Hasan Harakanî” Sempozyumu davetli bildirilerle gerçekleştirilecektir. Sempozyum Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü, Seyyid Ebu'l Hasan Harakanî Vakfı, Kerim Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı ve TÜRKKAD Türk Kadınları Kültür Derneği İstanbul Şubesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenmektedir. Sempozyum Programı 1 Şubat 2019 tarihinde duyurulacaktır.

harakani.sempozyumu@uskudar.edu.tr

“Tasavvuf Araştırmaları Tez Atölyesi” Yan Etkinlik

TAG kapsamında bu yıl Enstitü bünyesinde bilimsel çalışmaları teşvik etmek ve tez çalışmalarına ivme kazandırmak gayesiyle “Tasavvuf Araştırmaları Tez Atölyesi” başlığı altında, 4 oturumdan oluşan bir yan etkinlik gerçekleştirilecektir.

tag@uskudar.edu.tr