2020-2021 Güz Dönemi Haftalık Ders Programı ve Derslerin Yürütülmesi

• 2020-2021 Güz Dönemi Haftalık Ders Programı ve Derslerin Yürütülmesi

Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine,

2020-2021 Güz Dönemi haftalık ders programı, açılacak dersler ve derslerin verilme şekline ilişkin bilgilendirmeyi ilgilerinize sunarız. Derslerimiz 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır.

Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Yüksek Lisans Programları Haftalık Ders Programı için TIKLAYINIZ

İslam Medeniyeti, Düşüncesi, Tarihi ve Edebiyatı Doktora Programı Haftalık Ders Programı için TIKLAYINIZ

*%100 uzaktan yapılacak dersler çevrimiçi LMS Perculus plus sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Dersler yalnızca dijital ortamdan takip edilebilir.

**“HİBRİT” olarak yapılandırılan dersler sınıfta yüz yüze takip edilebileceği gibi aynı anda dijital ortamdan da takip edilebilecektir. Sınıfta yapılan dersler LMS Perculus plus sistemi üzerinden çevrimiçi öğrenciye ulaştırılacaktır.

***Yüksek Lisans ve Doktora programları müfredatında yer alan TSV566 ve TSV638 SEMİNER dersi sunumları, dersi alacak tüm öğrenciler için Tasavvuf Araştırmaları Günleri 2020 kapsamında yapılacak etkinlik haftası içinde gerçekleştirilecektir. Bu konuda ayrıntılı bilgilendirme dönemin ilk haftası itibariyle öğrencilerimize ulaştırılacaktır.