2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Eğitim Programları

• 2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Eğitim Programları

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü 2015-2016 Bahar Dönemi halka açık eğitim programları 5 farklı programla başlıyor. Program içerik ve ayrıntılarına http://tasavvuf.uskudar.edu.tr/tr  adresinden ulaşılabilir. Programlara kayıt ve kabul  işlemleri devam etmektedir.

KESİN KAYIT BİLGİLERİ:

Kesin kayıt işleminin tamamlanabilmesi için kurs ücretlerinin 19 Şubat 2016’a kadar yatırılması gerekmektedir.

Ödemeler iki  şekilde yapılabilecektir:

1. Aşağıda belirtilen hesaba EFT ya da Havale yolu ile (Taksit imkanı bulunmamaktadır.)
  2. Üsküdar Üniversitesi Mali İşler Bölümüne gelerek kredi kartı ile (Ücretler tüm Bonus, Maximum, World ve Türkiye Finans Katılım Bankası kredi kartı ile ödemelerde 4 taksite bölünebilecektir.)

ÖZEL İNDİRİM İMKANLARI – Eğitim ücreti üzerinden

• Üsküdar Üniversitesi akademik ve idari personeli, %50 indirim
  • Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, %25 indirim
  • Birden fazla eğitim programını aynı anda alanlar için aynı ücrette veya daha düşük ücretli olan eğitim programında %25 indirim
  • Programlara katılanların eş, çocuk ve kardeşlerine, katılacak olanlardan birisine %25 indirim

Not: Katılımcılar yalnızca bir indirim hakkından yararlanabilirler. İndirime hak kazananların Enstitüyü arayarak bilgi vermeleri gerekmektedir. Nakit ödemelerde ayrıca indirim uygulanmamaktadır.

ADAYLARIN KURS ÜCRETLERİNİ YATIRACAKLARI HESAP NUMARALARI

Yapı Kredi Bankası, Ümraniye Şubesi

TR15 0006 7010 0000 0044 1760 53

ÖNEMLİ!!!

Alıcı adı: TC Üsküdar Üniversitesi

Açıklama bölümü: Programa katılacak kursiyerin ismi ve aşağıda belirtilen kurs kodu/kodları

Eğitimin Adı Kod Ücret (KDV Dahil)
TASAVVUFA GİRİŞ I  GİRİŞ1 2.200 TL
TASAVVUFA GİRİŞ II GİRİŞ2 2.200 TL
TASAVVUFÎ ESER OKUMALARI ESER 1.000 TL
TASAVVUFÎ İRFAN IŞIĞINDA KUR'AN VE RESULULLAH I       İRFAN1 400 TL
TASAVVUFÎ İRFAN IŞIĞINDA KUR'AN VE RESULULLAH II İRFAN2 400 TL
MEVLANA İLE MANEVİ GELİŞİM VE YAŞAM BİLGELİĞİ MEVLANA 1.000 TL

Ödeme yapıldığına dair lütfen tasavvuf@uskudar.edu.tr adresine yazılı olarak bilgi veriniz.

Üsküdar Üniversitesi Muhasebe Bölümü Adresi

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke, Mali İşler 1. Kat

Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk. No: 14

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER