BİLDİRİ ÇAĞRISI,Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu (TAG 2020)

BİLDİRİ ÇAĞRISI

Tasavvuf Araştırmaları Günleri (TAG) 2020

Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu

Üsküdar Üniversitesi, 27-28 Mart 2020

Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü 27-28 Mart 2020 tarihlerinde bir Öğrenci Sempozyumu düzenlemektedir. Sempozyum, Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı yüksek lisans programları ve İslâm Medeniyeti, Düşüncesi, Tarihi ve Edebiyatı doktora programında yapılmakta olan çalışmaların ortaya çıkarılması, karşılıklı değerlendirilmesi ve çalışma gruplarının kurulması amacıyla yapılmaktadır.

Sempozyuma Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü öğrencileri ve mezunları başvurabilir. Başvuruda bulunacak öğrenciler hazırladıkları bildiri özetlerini aşağıda belirtilen takvim çerçevesinde gönderebilir.

Başvurularınızı bekliyoruz.

Sempozyum Takvimi

Bildiri Özetlerinin Son Gönderim Tarihi              : 15 Şubat 2020

Kabul Edilen Bildirilerin Duyurulması                 : 28 Şubat 2020

Bildiri Tam Metinlerinin Son Gönderim Tarihi     : 20 Mart 2020

Sempozyum Tarihi                                             : 27-28 Mart 2020

Açıklamalar:

Bildiri özetleri en az 250, en çok 500 kelime içerecek şekilde hazırlanarak tag@uskudar.edu.tr adresine gönderilmelidir.

Gönderilen özetler sempozyum komitesince değerlendirilerek sonuçlar hakkında başvuru sahiplerine e-posta yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Sempozyumda sunulmak üzere kabul edilen bildirilerin tam metinleri yazarlara gönderilecek yazım kılavuzuna göre hazırlanarak en az 5, en çok 10 sayfa (tablo ve resimler hariç) olacak şekilde hazırlanmadır.

Bildiri sunumlarının süresi 15 dakikadır.

Sempozyum hakkındaki sorularınız için irtibat adresi tag@uskudar.edu.tr