Konferans: Hz. Muhammed(s.a.s.) ve Biz, Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç

• Konferans: Hz. Muhammed(s.a.s.) ve Biz, Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç

Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü 01 Aralık 2017 Cuma günü saat 14.30’da Nermin Tarhan Konferans Salonunda bir program gerçekleştirecektir. Programda Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç Hz. Muhammed (s.a.s) ve Biz” konulu bir konferans verecektir.

Tüm ilgilileri bekliyoruz.

PROGRAM
Tarih : 01 Aralık 2017 Cuma
Saat : 14.30 - 16.30
Yer : Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke - Nermin Tarhan Konferans Salonu

CANLI YAYIN: http://tv.uskudar.edu.tr/

Mahmud Erol KILIÇ, Prof. Dr.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı

İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Türkiye üniversitelerinde “Tasavvuf Ana Bilim Dalı”nın ilk doktora tezi sayılan “İbn Arabî’de Varlık ve Mertebeleri” isimli doktorasını tamamladı. Türkçe ve yabancı dillerde birçok makalesi yayınlandı. Sufi ve Şiir isimli kitabı 2004 yılında Türkiye Yazarlar Birliği ödülü aldı. Sufi ve Şiir, Evvele Yolculuk, Şeyh-i Ekber, Hermesler Hermesi, Anadolu’nun Ruhu bazı eserleridir. Marmara Üniversitesi Tasavvuf Ana Bilim Dalı Başkanlığı ve İstanbul Türk ve İslâm Eserleri Müzesi Başkanlığı yaptı. Merkezi Tahran’da bulunan İslâm Konferansına Üye Ülkeler Parlamentolar Birliği (İKÖPAB) Genel Sekreterliğine seçildi (2008). Merkezi Oxford’da bulunan Muhyiddin İbn Arabi Society’nin şeref üyesi, Islamic Manuscript Association’ın (TIMA) yönetim kurulu başkanıdır.