2. Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresi

• 2. Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresi

Üsküdar Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. AVRASYA POZİTİF PSİKOLOJİ KONGRESİ, 12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkede gerçekleştirilecektir.

Bu kongre kapsamında Tasavvuf ve Pozitif Psikoloji konulu bir panel yapılacaktır. 14 Mayıs Pazar günü saat 13.00 – 14.00 saatleri arasında Nermin Tarhan Konferans Salonunda yapılacak ve söyleşi tarzında gerçekleştirilecek olan panelde Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Nuri Küçük “Nakşi Gelenekteki Kutsal Kelimelerin Pozitif Psikoloji Bağlamında Yeniden Değerlendirilmesi”, Dr. Sema Süvarioğlu “Modern İnsanın Mutluluk Arayışı” ve Ali Rıza Bayzan “Psikoterapiler ve Tasavvuf: Bir Karşılaştırma Denemesi” konularında konuşacaklardır.

12 Mayıs Cuma günü yapılacak olan Pozitif Psikoloji ve Felsefe konulu oturumda ise, Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Yardımcısı Arzu Eylül Yalçınkaya “Tasavvuf Perspektifinden Kendini Toparlama Gücü ve Bilinçli Farkındalık (Mindfulness)” başlıklı bildirisini sunacaktır. Oturum 14.15 – 15.30 saatleri arasında 2. kat 227 nolu derslikte gerçekleştirilecektir.

Kongre programları ekte ilginize sunulmuştur. Katılım ve kayıt hakkında ayrıntılı bilgiye http://ppcongress2017.org/index.php adresinden ulaşabilirsiniz.