2016- 2017 Bahar Dönemi Eğitim Programları Kesin Kayıt Bilgileri

• 2016- 2017 Bahar Dönemi Eğitim Programları Kesin Kayıt Bilgileri

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü 2016-2017 Bahar Dönemi halka açık eğitim programları başlıyor. Program içerik ve ayrıntılarına http://tasavvuf.uskudar.edu.tr/tr adresinden ulaşılabilir.

Programlara kayıt ve kabul  işlemleri 30 Ocak 2017 tarihinde başlayacaktır. İlgili programın başlangıç tarihine kadar devam edecektir.

KAYITLARIMIZ PROGRAM KONTENJANI İLE SINIRLIDIR. PROGRAMLARA ÖN KAYIT ALINMAMAKTADIR.

KESİN KAYIT BİLGİLERİ:

Ödemeler aşağıda belirtilen  şekilde yapılabilecektir:

1. EFT ya da Havale: Aşağıda belirtilen hesaba EFT ya da Havale yolu ile eğitim programı ücretinin tamamı ödenebilir.
  2. Kredi Kartı ve Taksit İmkânı: Üsküdar Üniversitesi Mali İşler Bölümüne gelerek kredi kartı ile ödeme imkânı bulunmaktadır. Ücretler tüm Bonus, Maximum, World ve Türkiye Finans Katılım Bankası kredi kartı ile ödemelerde 4 taksite bölünebilecektir.
  3. Kredili Mevduat Hesabı: Kredi kartı dışında kredili mevduat hesabı kullanılarak taksitli ödeme yapılabilecektir.
  4. Şehir dışından katılacak olanlar ödeme işlemini kredi kartı (mail order işlemi ile) formu doldurarak yapabilecektir.

ADAYLARIN KURS ÜCRETLERİNİ YATIRABİLECEKLERİ HESAP NUMARASI

Yapı Kredi Bankası, Ümraniye Şubesi

TR15 0006 7010 0000 0044 1760 53

ÖNEMLİ!!!

Alıcı adı: TC Üsküdar Üniversitesi

Açıklama bölümü: Programa katılacak kursiyerin ismi ve aşağıda belirtilen kurs kodu/kodları

DERS KODU

MUSİKİ1Tasavvuf Musikisi - 1. Kur 1000
 MUSİKİ2Tasavvuf Musikisi - 2. Kur 1000
 UZESERUzaktan Eğitim- Tasavvufi Eser Okumaları 400

*İRFAN3 programı kayıtlarında, İRFAN1 ve İRFAN2 programlarını almış olan katılımcılara öncelik verilecektir.

**MEVLANA programına yalnızca programın önceki kurlarını tamamlamış olanlar kayıt olabilecektir.

Ödeme yapıldığına dair tasavvuf@uskudar.edu.tr adresine yazılı olarak bilgi vererek veya Enstitü Sekretaryamıza gelerek kayıt işleminizi tamamlamanız gerekmektedir.

ÖZEL İNDİRİM İMKÂNLARI – Eğitim ücreti üzerinden:

• Üsküdar Üniversitesi akademik ve idari personeli, %50 indirim
  • Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, %25 indirim