TASAVVUF KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KABUL SINAVI HAKKINDA

• TASAVVUF KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KABUL SINAVI HAKKINDA

TASAVVUF KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI TEZLİ YÜKSEK LİSANS ADAYLARININ DİKKATİNE,

Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi öğrencilerini kabul edecektir. Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Tezli yüksek lisans kabul sınavı 15 Eylül 2021 Çarşamba günü 17.00-18.30 saatlerinde Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke, A Blok 2. Kat 205 ve 204 nolu sınıflarda yapılacaktır. Sınava girecek adaylar sınıf kapısında asılı listelerden isimlerini bularak sınıftaki yerlerini alabilirler.

Sınav öncesinde tüm adaylara başarılar dileriz.

Pandemi nedeniyle, Üniversite binalarına giriş yapacak olanların iki doz aşılarını tamamlamış olmaları, aşısı olmayan kişilerin ise son 48 saat içinde yapılmış negatif PCR test sonucunu girişte göstermeleri gerekmektedir. Buna göre iki doz aşısı ya da son 48 saat içinde yapılmış negatif PCR test sonucu olmayanlar binaya alınamayacaktır. Bu hususu önemle dikkatinize sunarız.

Sınavlarda daha önce sorulmuş sorular için https://bit.ly/3nqRZ9A adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sınav sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar ve adres bilgisi aşağıda yer almaktadır.

• Üniversitemiz salgın ile ilgili tüm önlemleri almış bulunmaktadır.
  • Adaylar sınav salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kendileri için işaret edilen yerlere oturacaklardır.
  • Sınav süresince adaylarımızın maskelerini takıyor olmasına dikkat edilecektir.
  • Sınav süresince adayların aralarında malzeme alışverişi yapmaması  beklenmektedir.
  • Diğer hususları sınav gözetmeni öğretim elemanlarımız yönlendirecektir.

Adres: Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk. No:14 PK:34662 Üsküdar / İstanbul / Türkiye

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!