Tasavvuf Eğitim Programları Kesin Kayıt İşlemleri

• Tasavvuf Eğitim Programları Kesin Kayıt İşlemleri

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü 2018 – 2019 Akademik Yılı Güz Dönemi halka açık tasavvuf eğitim programları 12 Ekim itibari ile  başlıyor. Programların içerik ve ayrıntılarına http://tasavvuf.uskudar.edu.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

Programlara kayıt işlemleri 17 Eylül 2018 tarihinde başlayacak olup, ilgili programın başlangıç tarihine kadar devam edecektir.

KAYITLARIMIZ PROGRAM KONTENJANI İLE SINIRLIDIR. PROGRAMLARA ÖN KAYIT ALINMAMAKTADIR.

Kesin Kayıt için gerekli belgeler kimlik fotokopisi ve 1 fotoğraf olup kayıt sırasında Enstitü sekretaryasına iletilmeli ve Eğitim Programı Başvuru Formu mutlaka doldurulmalıdır. Online ödeme yolu ile kayıt yaptıran katılımcıların eğitimin ilk günü ilgili evrakı Enstitü sekretaryasına teslim etmeleri beklenmektedir.

ÖDEME YÖNTEMLERİ:

Ödemeler aşağıda belirtilen şekilde yapılabilecektir:

1. Online Ödeme: http://register.uskudar.edu.tr/odeme/index/tasavvuf adresinden kredi kartları ile tek çekim veya aşağıda belirtilen kredi kartları ile 4 taksit imkanı ile ödeme yapılabilir. (Ücretler sadece tüm Bonus, Maximum, World, Axess ve Türkiye Finans Katılım Bankası kredi kartı ile ödemelerde 4 taksite bölünebilecektir.)
  2. EFT ya da Havale: Aşağıda belirtilen hesaba EFT ya da Havale yolu ile eğitim programı ücretinin tamamı ödenebilir.
  3. Kredi Kartı ile yerinde ödeme: Üsküdar Üniversitesi Mali İşler Bölümüne gelerek kredi kartı ile tek çekim veya aşağıda belirtilen kredi kartları ile 4 taksit imkanı ile ödeme yapılabilir. (Ücretler sadece tüm Bonus, Maximum, World, Axess ve Türkiye Finans Katılım Bankası kredi kartı ile ödemelerde 4 taksite bölünebilecektir.)

ADAYLARIN KURS ÜCRETLERİNİ YATIRABİLECEKLERİ HESAP NUMARASI

Yapı Kredi Bankası, Ümraniye Şubesi

TR15 0006 7010 0000 0044 1760 53

ÖNEMLİ!!!

Alıcı adı: TC Üsküdar Üniversitesi

Açıklama bölümü: Programa katılacak kursiyerin ismi ve aşağıda belirtilen kurs kodu/kodları

Eğitimin Adı

TASAVVUF VE SİNEMA OKUMALARI

SİNEMA

400 TL

Ödeme yapıldığına dair tasavvuf@uskudar.edu.tr adresine yazılı olarak bilgi vermenizi önemle rica ederiz.

ÖZEL İNDİRİM İMKÂNLARI – Eğitim ücreti üzerinden:

• Üsküdar Üniversitesi akademik ve idari personeli, %50 indirim
  • Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, %25 indirim
  • Web sayfasından online ödemelerde kredi kartı ile tek çekime %5 indirim

! EFT/Havale ile ödemelerde bu indirim imkanı bulunmamaktadır.

Üsküdar Üniversitesi Mali İşler Birimi

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke, Giriş Kat