Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Programı - Başvuru ve Ücretler

2016 – 2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU

Programa Başvuru Ve Ön kayıt:

Adaylar başvurularını 1 Aralık 2016 tarihinden itibaren aşağıda belirtilen adres üzerinden yapabilirler. Programa 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olanlar başvurabilir. Programa başvurularda ALES notu gerekmemektedir. Kontenjan 50 öğrencidir.

ÖNKAYIT İÇİN: http://sis.uskudar.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx

Programın Teknik Özellikleri:

Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Programı toplam iki yarıyıldan oluşmaktadır. Program kapsamında öğrenci 7 adet zorunlu ve 3 adet seçmeli ders alacaktır. Haftalık ders yükü en az 15 saattir. Program iki yarıyıl süresince toplam 30 kredi (75 AKTS eşdeğeri) ders ve bir Dönem Projesinden meydana gelmektedir. Öğrenci programı bir yıllık süre içerisinde tamamlayamadığı takdirde öğrenciye en fazla bir dönemlik ek süre tanınır.

Başvuru ve Ön kayıt 1 Aralık 2016 – 30 Ocak 2017

Mülakat Tarihleri:

17 Ocak 2017 Salı Saat: 10.00

31 Ocak 2017 Salı Saat: 10.00

Öğrenciler belirlenen iki tarihten birisinde sınava girebilirler.

Mülakat Yeri:

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke, Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk. No: 14 Üsküdar/ İstanbul

Kesin Kayıt İşlemleri             :  18 Ocak – 3 Şubat 2017

Derslerin Başlama Tarihi     :  6 Şubat 2017

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ : Toplam Program Ücreti 17.500 TL (KDV dahildir)

Peşin Ödemelerde %5 indirim uygulanacaktır. Kredi kartı ödemelerinde toplam bedel 12’ye bölünebilecektir. Üsküdar Üniversitesi tarafından uygulanmakta olan özel indirimler hakkında aşağıdaki bağlantıdan bilgi edinilebilir.

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.