Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Programı - Başvuru ve Ücretler

2017– 2018 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU

Programa Başvuru Ve Ön kayıt:

Adaylar başvurularını 22 Mayıs 2017 tarihinden itibaren aşağıda belirtilen adres üzerinden yapabilirler. Programa YÖK denkliği olan 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olanlar başvurabilir. Programa başvurularda ALES notu gerekmemektedir. Kontenjan 50 öğrencidir.

ÖNKAYIT İÇİN: http://sis.uskudar.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx

Programın Teknik Özellikleri:

Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Programı toplam iki yarıyıldan oluşmaktadır. Program kapsamında öğrenci 7 adet zorunlu ve 3 adet seçmeli ders alacaktır. Haftalık ders yükü en az 15 saattir. Program iki yarıyıl süresince toplam 30 kredi (75 AKTS eşdeğeri) ders ve bir Dönem Projesinden meydana gelmektedir. Öğrenci programı bir yıllık süre içerisinde tamamlayamadığı takdirde öğrenciye en fazla bir dönemlik ek süre tanınır.

Başvuru ve Ön kayıt 22 Mayıs 2017 – 13 Eylül 2017

Mülakat Tarihleri:

2 Ağustos 2017 Çarşamba Saat: 10.00

13 Eylül 2017 Çarşamba Saat: 10.00

Öğrenciler belirlenen iki tarihten birisinde sınava girebilirler.

Mülakat Yeri:

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke, Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk. No: 14 Üsküdar/ İstanbul

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ :

* Bireysel Başvurularda Yüksek Lisans burslarından birisi geçerlidir.

Tezsiz Yüksek Lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.